ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

ایتالیا سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد

ایتالیا سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد ایتالیا در واکنش به زخمی شدن یک نظامی این کشور در حمله رژیم صهیونیستی به مقر نیرو‌های «یونیفیل» در جنوب لبنان، سفیر این رژیم را احضار کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۳ - ۱۹ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 10
کد خبر: ۲۵۹۸۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ایتالیا سفیر این رژیم در «رم» را در پی زخمی شدن یک نظامی ایتالیایی عضو نیرو‌های حافظ صلح سازمان ملل در لبنان (یونیفیل) در حمله نظامیان اشغالگر به مقر این نیرو‌ها احضار کرده است.

وزیر دفاع ایتالیا هم با بیان اینکه یادداشت اعتراض را به همتای اسرائیلی خود و سفیر این رژیم در رم تحویل داده است، تأکید کرد: تیراندازی به نیرو‌های سازمان ملل در لبنان غیرقابل قبول و مخالف قوانین بین المللی است.

وی همچنین افزود: حمله به نیرو‌های یونیفیل یک حادثه یا اشتباه نبوده است و سفیر اسرائیل نتوانست علت این اقدام را توضیح دهد.

این خبر در حالی است که سخنگوی نیرو‌های حافظ صلح سازمان ملل در لبنان (یونیفیل) در واکنش به حملات رژیم صهیونیستی به مقر این نیرو‌ها در جنوب لبنان گفت: نیرو‌های یونیفیل در معرض حملات نظامیان اسرائیلی قرار گرفتند که بر اثر آن دو نفر از نظامیان ما زخمی شدند.

«آندریا تننتی» سخنگوی یونیفل در ادامه مصاحبه با الجزیره افزود: به احتمال زیاد حملات اسرائیل به مقر‌های یونیفیل عمدی بوده است. نیرو‌های ما برای حفظ ثبات در لبنان حضور دارند و ما با وجود تمام مشکلاتی که با آن مواجهیم، به انجام هر چه در توان داریم، پایبندیم.

وی تصریح کرد: ما تصمیم گرفته‌ایم در مقر‌ها و مواضع خود بمانیم مگر اینکه شورای امنیت تصمیم دیگری اتخاذ کند./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار